Auto Bluetooth Player Auto MP3 QC3.0 Music Player Vehicul Rapid Încărcător Portabil FM Transmitter 12-24V Smart cip Pentru Mașină



  • 63.09lei 126.23lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

youe a strălucit


Descriere

Despre acest produs

Bluetooth hands-free de asteptare: suport Bluetooth muzica/TF card (nu este inclus)/U disc player si Bluetooth hands-free, aducandu-va mai mult confort.

Încărcare rapidă: Suport QC3.0/FCP/AFC și alte încărcare rapidă, astfel încât două telefoane mobile poate fi perceput în același timp, și suport de încărcare în timp ce ascultați melodii.

Cântec funcția de stocare: dosarul de sprijin de comutare funcția de redare, cântec clasificate de redare, cântec funcție de memorie, și mașină de monitorizare tensiune.

De înaltă calitate-fabricat din materiale de înaltă calitate, tare și durabil, rezistent la coroziune, durata lungă de viață, lumină greutate, ușor de aplicat, nu ocupă spațiu și mai mult în funcție de nevoile dumneavoastră.

Apel clar: Cu funcția de reducere a zgomotului, built-in circuite de reducere a zgomotului, apelul sunetul este mai clar, iar experiența de ascultare este mai bine

Tag-uri

auto bluetooth player auto mp3 qc3. 0 music player

Scrie un comentariu

       

Produse conexe