Noi Multifuncționale 2000W Vârfuri de Putere Invertor Auto Universal Pentru DCs 220V 24V Multiple Pentru Protecția 12VDC110V O6P8



  • 33.67lei 56.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

NoEnName_Null


Descriere

Caracteristici:

1. LED display: LED display apare bateriei tensiunea de intrare și tensiunea de ieșire.Flexibil cablu pot percepe cu ușurință dispozitivul dumneavoastră.Dacă puterea de ieșire este mai mare decât 200W, vă rugăm să folosiți un crocodili cu baterie.

2. Protectii Multiple: încărcare în condiții de siguranță de design și de răcire ventilator pentru a preveni adaptor de alimentare auto de la supraîncălzire, de economisire a energiei și energiei din supratensiune, supracurent, scurt-circuit, supratensiune.Subtensiune, supraincalzire, scurt-circuit de protecție.

3. Durabil material: carcasă din aliaj de Aluminiu, anti-oxidare, puternic și durabil.Zgomot redus inteligent al ventilatorului de răcire sistem,, PROCESOR de microprocesor realizează multiple de protecție.Redus consumul de energie în standby și o rată ridicată de conversie.Protejarea echipamentelor de supraîncălzire, supratensiune, scurt-circuit, suprasarcină și supraîncărcarea.

4. Aplicabile Echipamente: Acest invertor este ideal pentru autoturisme, Televizoare, DVD playere și alte aparate de acasă.Esențiale pentru excursii, vacante, în aer liber, truse de urgență și mai mult.Este cea mai buna alegere pentru camping și de călătorie.

5. Funcția de răcire: Built-in dezactiva controlul automat funcția de răcire de proiectare, design-ul inteligent face 150W invertor de putere mai ușor pentru a disipa căldura, care poate ajuta la reducerea zgomotului, și cu viteză mare a ventilatorului de răcire protejează invertor de putere de la supraîncălzire.

Descriere:

Acest invertor este ideal pentru autoturisme, Televizoare, DVD playere și alte aparate de acasă.Esențiale pentru excursii, vacante, în aer liber, truse de urgență și mai mult.Este cea mai buna alegere pentru camping și de călătorie.

Caietul de sarcini:

Material: Metal, Plastic

Bricheta lungime cablu: 65cm

Dimensiune: 15.2*4*8cm

Tip: Vehicul Invertor

Pachetul Inclus:

1 buc * Invertor

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Client
2023-09-30
Arata bine, dar nu e gata.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe