Montate pe vehicule de afișare de Înaltă definiție TFT LCD Display Auto OBD2 de Conducere de Siguranță Computerul HUD Head-up Display Instrument de Diagnosticare Auto



  • 991.11lei 1 651.89lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

MiLESEEY


Descriere

Caracteristici:

-High-definition TFT LCD ecran color, 8 afișaj interfețe, reglabil culoare font, nu sunt afectate de lumina.

Bogat în funcții de afișare: viteza, viteza de rotație, temperatura apei, tensiune, consumul de combustibil, kilometraj total de calcul a timpului de conducere, turbina de presiune, temperatura ulei, timp de accelerare de 100 de kilometri, frana de testare de performanță, etc., cu OBD calculator functia de diagnosticare, coduri de eroare motor pot fi șterse fără echipamente profesionale.

-Auto-on/off, supraturarea motorului, temperatura apei de mare, de joasă tensiune și alte funcții de alarmă pentru a avertiza mașină de rupere în jos în avans.

-Simplu de instalare și de funcționare, mai multe metode de instalare (consola centrala de instalare, parbriz instalare), accesorii cu 360 de grade flexibil rotativ fraier suport.

Ceea ce veți obține: 1x Gazdă. 1 x ventuza. 1xOBD linie. 1x bandă Dublu-adezivă. 1x manual de Utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Vehicul-montat de afișare

Dimensiune ecran: 3 inch

Selectare limbă: engleză/Chineză Simplificată/Chineză Tradițională

Alarmă nivel de zgomot: ≥30dB(A)

Tensiune de lucru: 9V la 16Vdc(12Vdc/400mA)

Dimensiune produs: 83 x 60 x 15 mm

Element greutate: 50g

Aplicabile vehicul OBD:

Domeniul de aplicare de OBD2: OBD2 vehiculele pe benzină produs în Statele Unite, după 2004 și OBD2 benzină vehicule produse în alte regiuni după 2008.

OBD2 HUD nu se aplică pentru următoarele modele comune:

1.OBD2 American inutilizabil modele: nu pentru a se Eschiva, nu pentru JEEP, nu pentru a Naviga, nu pentru Chrysler, modele produse în 2004 și înainte.

2. Toate franceză și italiană modele de OBD 2 nu poate fi utilizat: nu pentru Fiat, nu pentru Maserati, nu pentru Lamborghini, nu pentru DS, nu pentru Peugeot, nu pentru Citroen, nu pentru Renault, nu pentru Simca, nu pentru Amilcar, etc.

3.OBD2 modele care nu pot fi utilizate în Japonia: nu pentru Suzuki, nu pentru Mazda 6, nu pentru Infiniti (QX50 q50 q501), nu pentru Toyota avanza în 2013, nu pentru Lexus (is250, ex250, ES300H), nu pentru Honda (jazz, CRV) și mașinile fabricate înainte de anul 2008.

4. Nu pentru Kia și nu pentru Hyundai modele (nu pentru Hyundai Sonata 2013, nu pentru Kia Soul PS 2017, etc).

5. Hibrid benzină și energie electrică, vehicule cu motoare diesel, camionete, vehicule de agrement, autoturisme cu automobile modificate calculatoare, și HUD nu sunt necesare.GPS modele sunt recomandate.

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 10-30mm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe