2022 Planificator De Zi Cu Zi Jurnal Numirea Jurnal Aliniat De Zi Cu Zi De Pagini Orare Orar Dropshipping



  • 14.59lei 29.75lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material De Acoperire:

PVC

Numărul De Model:

910754007

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

OOTDTY


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

CLASIC 2022 PLANIFICATOR DE ZI CU ZI.Condus de zi cu zi de pagini: orare orarul, datele evidențiate, note/programe de spațiu, prioritățile spațiu.Lunar pagini: gol blocuri de zi cu zi, lunar întâlniri lunare pentru a-do-list spațiu.Negru lunar index file.Rezistent la apa coperta de piele.Minunata carte program, face viața și munca mai eficienta.

PORTABIL DE DIMENSIUNI, MODELE PROFESIONALE.A5 softcover planificator de dimensiuni aproximativ 5,7 x 8.4 cm.Usoare si portabile. 176 Foi, forma Jan. 2022-Dec. 2022. Informații personale pagina.An întreg ansamblu de pagini.Program anual de pagini.Anul rezumat pagini.Pagina de Contact.IDEAL pentru pentru personalul de afaceri organizarea si planificarea întreaga zi, săptămână și lună întreagă în mod eficient.

DE BLOCARE LINIE OBLIGATORIU, PANGLICĂ .Sistem de blocare robust line obligatorie, lucrări care se încadrează off. 360 orizontal flipping, convenabil de a folosi.Flexibil panglică pagină mark.Toate aceste modele superioare ajuta să se CONCENTREZE pe o mai bună planificare.

CALITATE PREMIUM, MULTIFUNCTIOANL.Adoptă de 80gsm premium ochi-îngrijirea gros dowling hârtie, nu penaj sau sângerare cu stilouri, pixuri cu gel, pixuri.Perfect pentru profesor universitar planner, elevii planificator program, întâlnire personală jurnal, birou memo carte, notebook-uri de afaceri, de zi cu zi pentru a-do-list pad, etc.

CADOU EXCELENT.Fir-legat de carte deschide plat.Un prodessional planificator program.pentru cadoul IDEAL pentru fete, băieți, artiști, scriitori, designeri, jurnalisti, functionari de birou, afaceri, femei și bărbați, studenți, profesori, prieten de Crăciun, Halloween, Anul Nou, Ziua de nastere, Aniversare, Zi, etc. pentru IDEAL pentru birou, scoala, utilizarea de călătorie.

Caietul de sarcini:

Material: Piele+Dowling Hârtie

A5 Dimensiune: Aprox. 14.5x21.pentru 3m/5.71x8.39in

Cantitatea Foaie: 176 Foi/352 Pagini

Culoare: Negru; Albastru; Albastru Inchis; Verde Inchis; Rosu Inchis; Verde Menta

Greutate: Aprox. 470g

Pachetul Include:

1 Bucată 2022 Planificator Program

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe