Locul Titularului Cardului de 24 de Bucăți Numărul de Masă reprezintă Fotografie Alimente Semn Notă Memo Rama Foto de Bază Desktop Decor



  • 27.03lei 39.18lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

cardul de suport:

Notă Titular

Tip:

Deținătorii De Carduri Și Nota Titularii

Material De Acoperire:

Metal

accesorii de birou:

Organizator

Stil:

Scurt

Design:

Triunghi

Origine:

China Continentală

Material:

Metal

Numărul De Model:

cardul de suport


Descriere

Locul Titularului Cardului, 24 Pachet Unic Metalic de Aur Locul Carduri de Masa Standuri pentru Fotografii, Alimente Semne, Memo Note, Meniu Clipuri Titularul de Afișare pentru Birou, Masă de Nuntă Cina Acasă Petrecerea de Aniversare a Evenimentelor de Decor - în Formă de Triunghi

Caracteristică:

Există 24 triunghiular titularii de carte de afaceri, în pachet, suficient pentru tine de a utiliza, să înlocuiască și să împărtășească în diverse petreceri sau nunti.

Realizate din metal de înaltă calitate materiale, puternic și nu fragile, aspectul este triunghiular și de aur, modern si elegant, subliniind gustul dvs. și adăugarea de eleganta la masa ta.

Nunta deținătorii de carduri sunt potrivite pentru logodne, aniversari, Craciun, petreceri aniversare, etc. Ele pot fi, de asemenea, utilizat ca mesaj titularii în camera de zi sau dormitor.

Vă puteți dress up de masă și de a organiza dumneavoastră banchet de nuntă, ceea ce face mai ușor pentru oaspeții de a găsi locuri.Design Elegant, poate fi integrat in tema nuntii tale.

Forma triunghiulară nu este ușor să cadă și poate fixa ferm pe card sau foto.Ușor de utilizat, nu necesită unelte.

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Dimensiune: 23x25mm/0.91x0.98in

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

24 X Titularii De Carte De Afaceri

Tag-uri

Locul Titularului Cardului

Scrie un comentariu

       

Produse conexe