16pcs 1"x1" (25x25mm) Scaun de Birou Picior de Masă Capace End Sfat Acasă Mobilier Protector Dur pentru Picioare de Mobilă



  • 33.53lei 41.90lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Forma:

Pătrat

Material:

Plastic


Descriere

Descrieri:

Piciorul capace sunt concepute pentru a face mișcarea de obiecte de mobilier cu o alunecare lină experiență, anti-umezeala, pentru a evita zero atunci când sunt plasate pe diferite suprafete precum gresie, faianta, covoare, podea cu parchet și podele cimentate și așa mai departe.Piciorul sfaturi sunt construite din PVC care asigura o alunecare lină atunci când s-a mutat în întreaga cameră.Ca urmare, sunet enervant este eliminat.

Caracteristici:

1. PROTECTOR - a Folosit dur pentru picioare de mobilă, o face mai buna, astfel încât să prevină suprafata de zgarieturi, și să păstreze mobilier de echilibru, elemente de pe birou sau cabinet nu alunece cu ușurință.

2. UȘOR DE UTILIZAT - în Comparație cu unghii tampoane, are avantajul de ușor de instalat și de a face nici un rău pentru mobila.Mai mult de întreținut și durează mai mult decât stick-pe tampoane.

3. REZISTENTA la APA - Acest metri capacul poate ține departe de apă, astfel încât apa nu poate intra în interior de mobilier.

4. - Material PVC mobilier de metri de acoperire este foarte dens și are o bună rezistență la tracțiune, rezistă la impact deformare foarte bine.

5. CERERE - Aceste picior capace poate fi folosit pe casa, birou, hotel, restaurant, apartament, garaj.Costum pentru picioare de mobilier.Folosit, de obicei, pe mese, birouri, cuier, scaune, dulapuri, canapele, banci, fotolii, scaune pliante, taburete, și așa mai departe.

Disponibil Dimensiune Interioară:

19 x 19mm/0.75" x 0.75"(L*W)

22 x 22 mm/0.87" x 0.87"(L*W)

25 x 25mm/1" x 1"(L*W)

30 x 30mm/1.18" x 1.18"(L*W)

32 x 32mm/1.26" x 1.26"(L*W)

Cantitate disponibilă: 16pcs, 18pcs

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Picior Capac

Material: PVC

Culoare: Negru

Note:

1. Variabilitatea de 1-2mm este posibil datorită procesului de măsurare.

2. Datorită lumină și ecran de setare diferenta de culoare a elementului pot fi ușor diferite de cele din imagini.

3. Vă rugăm să verificați mobilier de picior dimensiune pentru a se potrivi mobilier de metri de acoperire inainte de a cumpara acest produs.

4. Dacă te deranjează mirosul, le puteți lăsa într-un aer circula loc până când mirosul este de peste înainte de al utiliza.

5. Pot exista mici distorsiuni atunci când primiți mărfurilor, cu toate acestea, nu afectează utilizarea, vă rugăm să asigurați-vă că nu te superi.

Tag-uri

scaun de birou picior de masă capace

Scrie un comentariu

       

Produse conexe