Mini Roți Rolă De 360 De Grade Rotativ Mini Inox Inserați Codul Jante Auto Adeziv Mini Roți Pivotante 360 De Grade De Rotație



  • 1.72lei 4.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Mobilier Caster

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Mini Roți Rolă


Descriere

Descriere:

Mini Roți Rolă sunt concepute pentru a fi eficient și fără efort, se poate muta cu ușurință cutii grele, pur și simplu prin a fi fixat la partea de jos a cutiei, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Caracteristici:

1. Proiectat cu două culori disponibile.

2. De robust material ABS și oțel inoxidabil.

3. Proiectat pentru o gamă largă de utilizări.

Caietul de sarcini:

Nume: Mici Rotile

Material: ABS din oțel inoxidabil

Dimensiune: 45*28*14mm/1.77*1.10*0.55 în,

Lista De Ambalare:

4*Adeziv Roți Rolă

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Nu Costa Mai mult Efort ] Mini Roți Rolă sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, ei se pot deplasa cu ușurință cutii grele, pur și simplu prin a fi fixat la partea de jos a cutiei, conceput pentru a fi eficient și fără efort.

2.[ Ușor de instalat Design ] Ele sunt pur și simplu curățate de pe suport de film și apăsat ferm pe un aspect neted, Mici Rotile sunt usor de folosit, convenabil pentru a transporta obiecte grele.

3.[ Pereche Bine cu Alții ] Adeziv Roți Rolă sunt proiectate cu doua culori disponibile , au venit minimalist în alb și negru, ușor pentru a se potrivi mobilier de diferite culori.

4.[ Material selectat ] Au adus super aderență puternică și nu va cădea în mod frecvent, autoadezive, Role sunt realizate de robust material ABS și oțel inoxidabil, potrivit pentru utilizare lungă perioadă de timp.

5.[ Mai multe Aplicații ] Adeziv Roțile sunt proiectate pentru o gamă largă de utilizări, ele nu sunt potrivite numai pentru cutii de pantofi, pubele și containere mici, dar, de asemenea, de mare DIY accesorii, potrivite pentru copii, jucarii, artizanat.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe