5-Piesă de Lemn Contra Înălțime Set de Mese cu Scaune Capitonate și Rafturi de Depozitare Masa pentru Bucatarie Espresso/Gri



  • 3 659.85lei 5 083.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip:

Mobila Sufragerie

Uz General:

Mobilier Acasă

Utilizare Specifică:

Dining Set


Descriere

Caracteristici:

1. [Stil contemporan]Aduna în jurul mesei cu acest simplist set de mese moderna, proiectat cu un design elegant silueta și a terminat într-un cald de nuc, lac.Refreshingly minime și neutru în design, acest set de mese va perfect adauga ca finisare atinge ați fost în căutarea pentru.Accent de lemn de cereale detaliază și negru din piele de relaxare lega acest set perfect împreună, fiind capabil de a complimenta o varietate de design, estetica în sala de mese, bucătărie, zonă de casă sau bistro.

2.[Fabricat de Calitate]Acest set de mese cadru si picioare sunt artizanale de calitate premium, 100% lemn de cauciuc pentru a asigura o durată lungă de viață.Masă și-și ascunse rafturi dedesubt sunt fabricate din lemn gros dale pentru a consolidat capacitatea de greutate în timp ce oferind, de asemenea, rezistent furnir pentru a preveni uzura și eroziune de la utilizarea de zi cu zi.Masă grosime:2".Baza tampoane de cauciuc atașat pe picioare menține set de echilibru și de a ajuta păstra parchet.

3.[Perfect pentru Utilizarea de Familie]Acest set de mese include o masă și 4 scaune de potrivire pentru a face o funcțională încă un design compact, care este capabil pentru a se potrivi confortabil în spații de timp pe deplin cazarea familia ta.Proiectat cu stil și practic în minte, ține de top de masă dezordine gratuit cu ascuns pe raftul de jos, unde puteți tuck departe reviste, încărcătoare, cosuri decorative și mai mult.

4.[Confort Superior]Bucurați-vă de o experiență îmbunătățită de relaxare experienta cu lemn rezistent scaun a stabilit că este armat cu o grosime de șine de lemn pe spătar.Stai confortabil pe faux din piele tapitat perne moi pe piele și eco-friendly.Fiecare scaun are cu 4 axe pentru a se asigura sporit scaun de stabilitate, în timp ce oferă, de asemenea, un loc pentru a pune picioarele.

5.[Adunarea & Dimensiuni]Ușor de configurat cu cer manual de instrucțiuni inclus.Dimensiunile Mesei: 40"Lx40"Wx35.7"H; Scaun Dimensiuni: 17.5"Lx19.5"Wx39.2"H. Masă de greutate capacitate: 330lbs; raftul de Jos greutate capacitate: 75lbs.

Dimensiuni Și Greutate:

Dimensiuni De Gabarit

Masa:40"L x 40"W x 35.7"H

Scaun:17.5"L x 19.5"W x 39.2"H

Detaliu Dimensiune

Vă rugăm să consultați imaginea.

Înălțimea Scaunului

25"

Pachet Dimensiune

Tabel:44"L x 44"W x 7"H

Scaun:41"L x 20"x 20"H

Greutate Produs

Masa:59.4 KG Scaun:65.12 LBS

Greutate Pachet

Masa:72LBS Scaun:77LBS

Capacitatea De Greutate

Masă:330LBS Scaun:250KG/bucata

Raft:75LBS

Caietul de sarcini:

Numele Produsului

Dining Set de 5

Material

Masa:top—MDF Scaun:sus—PU piele

picioarele—placaj picioare—placaj

cadru—cauciuc cadru de lemn—lemn de cauciuc

Grosime

Masă:50mm

Scaun Tapitat

Da

Material Scaun

PU piele

Finisaj

Termina în dificultate

Culoare

Gri+Negru

Asamblare Necesare

30min

Instrumente Suplimentare Necesare

Burghiu Electric sau Cruce șurubelniță nevoie

Piese Incluse

1 masa+4 scaune

Pachetul Numărul

2

Tag-uri

contra înălțime set de mese

Scrie un comentariu

       

Produse conexe