59" Rotund Moderne de Marmură Masa Rotativ 360° pentru 8-10 cu Masă de Marmură, Aur de Baza din Otel Inoxidabil pentru 8~10 oameni



  • 10 590.24lei 14 708.67lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Aspectul:

Stil Modern

Tip:

Mobila Sufragerie

Origine:

China Continentală

Utilizare Specifică:

Masa

Uz General:

Mobilier Acasă


Descriere

Inspirat de farmecul artistic spațiu negativ, Gwen Pedastal Marmură Masa chic de aur de bază aduce un plus de celebritate strălucire la mare moda decor.Acest piedestal masă rotundă este o adevarata piesa statement pentru casa ta.Cu veritabil tur de marmură și aur lustruit din otel inoxidabil, spirala spițe de bază, care oferă un fel plus față de orice decor camerei.

Puncte:

【Marmură Masă】superioară De marmură cu o rășină naturală de a forma un strat protector, este ușor de curățat cu o cârpă umedă.

【Rezistență la căldură】Marmură sus este rezistent la căldură de până la 200℃, deci nu va fi rasfatata de preparate calde sau ghivece.

【Armat Spr】Partea de jos a partea de sus este întărită cu multi-stratificat din lemn masiv, panouri, astfel încât este uniform subliniat și nu este ușor de a sparge.

【Colturi rotunjite】Elegant, dar elegant, colțurile sunt bine lustruite pentru a preveni un pericol și să asigure o siguranță experiența utilizatorului.

【Rotativ 360° Lazy Susan】360° fără zgomot de rotație Lazy Susan este detasabila, făcându-l ideal atât pentru lux, petreceri și casual dimineață de mese.

【Bază din Oțel inoxidabil】Complet asamblate de bază din oțel inoxidabil periat în aur îmbunătățește stabilitatea și nu lăsa amprente.

【Capacitate】59" 8~10 oameni.

Notă:

Materiale naturale va varia subtil în ton de culoare, textura suprafeței și nervurile.Variațiile naturale nu sunt considerate defecte de fabricație. (Utilizare normală nu este afectată.)

Din cauza diferenței între fotografiere lumini și rezoluții de afișare, pot exista aberatiile cromatice dintre imagine și obiect real și imaginea de pe site-ul nostru este numai pentru referință.Vă rugăm să cumpere cu prudență, dacă nu te superi.

Deoarece dimensiunile produsele noastre sunt manual măsurat, nu poate fi o eroare de ± 0.79 inch între produsul real și datele de măsurare.Datele de măsurare este numai pentru referință.

Ce este inclus?

√ Masă

x Scaune

Adult Asamblare Necesare: Da

Tag-uri

Masa

Scrie un comentariu

       

Produse conexe