PD 3.0 de Tip C USB Rapid Incarcator Din USB și 18W QC 3.0 Priza de Putere cu Voltmetru pentru 12V-24V Ducati Motociclete BMW



  • 48.17lei 67.83lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

Nici unul


Descriere

PD 3.0 de Tip C USB Rapid Incarcator Din USB și 18W QC 3.0 Priza de Putere cu Voltmetru pentru 12V-24V Ducati Motociclete BMW [HELLA/DIN plug] Putere de ieșire este o HELLA/DIN mufa USB, nu o bricheta din masina.Tensiunea de intrare ar trebui să fie DC 12V-24V, potrivit pentru Ducati/Triumf /motociclete BMW în stil European.

[PD3.0 & QC3.0] 12v din adaptor are o 30W(Max) PD3.0 port USB C și o 18W QC3.0 USB A. USB-C, portul de încărcare rapidă, cel mai rapid-taxa de telefoane și tablete, cum ar fi pentru iPhone12 de la 0 la 50% în 30 de minute.Dar nu pentru un laptop; De 18W QC3.0 port de încărcare rapidă pentru mai rapid de încărcare dispozitive Android.

[Voltmetru Digital] de la bateria de 12 volți are o rezistență internă, și poate afișa doar tensiune cu exactitate dacă USB nu este de încărcare.Voltmetru gamă de afișare 9V-30V.

[Durabile]circuitul are o durată de viață mai lungă deoarece coajă din aliaj de aluminiu are o mai bună disipare a căldurii de performanță; capacul Din cauciuc ajută la protejarea porturi USB împotriva apei și prafului.

culoare: negru + albastru

Material: aliaj de aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 x încărcător Motocicleta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe