Sclipici De Crăciun Bord Lemn Fondul Mingea Loc Portret Copil De Partid Decor Fotografie De Fundal Studio Foto Elemente De Recuzită



  • 158.43lei 243.76lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

Yeele

CN:

Henan

Pachet:

Da

Material:

Vinil

Stil:

Scenic

Origine:

China Continentală

Tip:

Spray De Vopsit


Descriere

Bine ati venit la Yeele Fotografie de Fundal Magazin.

● Suntem o fabrica și au o mulțime de frumoase fundaluri de fotografie, pentru orice ocazii.

● Noi oferim personalizate, fundaluri, personaliza imaginea ta preferată, dimensiune, adăuga text și așa mai departe.

● Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom lua înapoi la tine în curând.

Despre personalizare

● Noi oferim personalizate, fundaluri, personaliza imaginea ta preferată, dimensiune, adăuga text și așa mai departe, Vom face probe pentru tine până când sunteți mulțumit cu el.

● Dacă aveți nevoie pentru a personaliza, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa o comandă sau în termen de 2 ore de la plasarea unei comenzi. (Noi de obicei completă de imprimare și de a începe de transport maritim în 24 de ore)

Despre Dimensiunea ● dimensiunea Noastră este lățimea x înălțimea, unitatea este cm.De exemplu, 300x200cm înseamnă 300cm larg și 200cm mare.

Despre Material

● Suntem o profesional de producător, avem Două materiale, de vinil și poliester.

Viny material

● Nu rezistent la apa; au mai puțin cutelor, ● Pot fi utilizate numai pentru fotografie fundal; ● Maximă fără sudură latime de 300cm; ● poti fier pentru a elimina cutele, de a crea poate fi îmbunătăți ● Potrivit pentru utilizarea în interior, potrivit pentru utilizarea o singură dată.

Material Poliester

● Moale, mai bine ● Pot fi spălate și călcate, Nu a cutelor după spălare ● Orice pliabil, ușor de transportat ● preț Economic, de calitate mai bună! ● Poate fi folosit atât în interior, cât și de fotografie în aer liber; ● Pot fi utilizate și stocate pentru o perioadă lungă de timp.

Runda Fundal

● Runda de fundal este fabricat din poliester. ● Diametrul nu include marginea exterioară.

Despre culoare

● Vă rugăm să rețineți că există multe diferite de afișare rezoluție între calculatoare, astfel încât culoarea afișate pe ecran pot fi aberație cromatică.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita această situație, vă mulțumim pentru înțelegere.

● Dacă aveți orice probleme după ce a primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

Vă doresc un fericit cumpărături în magazinul nostru!

Vă mulțumesc foarte mult!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe