Noua Versiune de Biciclete Biciclete Suport de aparat de Fotografiat 360 Rotativ cu Bicicleta Ghidon Motocicleta Sta Clamp Mount pentru Gopro Camera de Acțiune



  • 16.31lei 23.30lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

FEICHAO

Caracteristică 6:

Practica hamdori Camera Mount

Caracteristica 7:

Sport în aer liber accesorii aparat de fotografiat

Numărul De Model:

ZS48989

Caracteristică:

360 de grade rotativ

Caracteristică 4:

Pentru camera de acțiune GOPRO muntele

Material:

Aluminiu

Caracteristică 8:

Ciclism echipamente de fotografie

Caracteristica 5:

Bicicleta Ghidon Muntele

Caracteristică 2:

Sigur prindere pentru Ghidon 22-25.5 MM, 30-32mm

Caracteristică 3:

Aliaj de aluminiu CNC proces

Tip:

Schelete & Rame

Origine:

China Continentală

Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:

GoPro, SONY, yi, EKEN, yi, DJI, Insta360, Sjcam


Descriere

360 Rotativ Ghidon aparat de Fotografiat Suport Prindere din Aliaj de Aluminiu pentru GoPro 11 10 9 5 DJI Acțiune Motocicleta Adaptor Trepied Suport de Sport în aer liber și Accesorii pentru fotografiere

Repere de produse:

Universal și Compatibil: Compatibil cu GoPro HERO și alte camere de actiune de dimensiuni similare.Sigur clemă se potrivește ghidon de 22-25.5 m,30-32 mm în diametru.Mare pentru cele mai multe tipuri de biciclete.

Stabil și Reglabil: De rotație de 360° vă permite să poziționați aparatul de fotografiat la orice unghi doriți.Robust din aliaj de aluminiu material blochează aparatul de fotografiat în locul în timp ce ciclism pe teren accidentat.

Ușor de instalat: Cu talie Subțire 3-Slot adaptor Trepied design, este ușor de a instala și a elimina camere de acțiune, fără unelte.

Rugină-Dovada și Rezistent: de Înaltă calitate din aliaj de aluminiu de construcție, CNC de prelucrare de precizie, este rezistent la intemperii, anti-rugină, și construit pentru a dura.

Captura Imagini Dinamice: Convenabil și rapid de ajustare în orice moment poate realiza camera la 360 de rotație orizontală și 180 de Pitching de ajustare.Fii creativ și de a capta imagini unice din mai multe unghiuri.Rotire, înclinare, și rola aparatul de fotografiat, pentru o experiență practica hamdori filmarea.

Un Instrument pentru Utilizări Multiple: Vine cu plastic detașabil căptușeală mâneci, în mod Normal, se pot fixa tuburi de 30-32 mm în diametru.După instalarea mâneci, se pot fixa tuburi de 22-25.5 mm în diametru.Potrivit pentru cele mai multe biciclete de pe piață, de asemenea, să fie atașat la motociclete și mai mult.Mare valoare pentru camera de acțiune are nevoie.

Non-Alunecare și Sudoare-Dovada: canelate suprafața rotativ parte vă oferă un puternic anti-alunecare grip ca aparatul de fotografiat a rămâne atașat în siguranță chiar și cu ud sau transpirat mâinile.

Compact și Ușor: suficient de Mic pentru a încăpea în buzunar sau rucsac.Cantareste doar 73 de grame asa ca nu va cântări în jos echipamentul.

Brand: Feichao

Produs: 360 Rotativ de Acțiune aparat de Fotografiat Ghidon Mount pentru GoPro

Material: aliaj de Aluminiu CNC Proces

Aliaj de aluminiu suprafață proces: suprafața este anodizat

Diametru Tuburi: Dia 22-25.5 mm,30-32mm Ghidon

Greutatea netă: aproximativ 73g

Dimensiune produs: 80g+15g

Tag-uri

versiune biciclete biciclete suport de aparat de fotografiat

Scrie un comentariu

       

Produse conexe