8/14pcs Set Grele Aparate Predarea Rotile Puternic Portante Aparate Electrice Rolă de Ridicare Mișcare Instrument Casa si gradina



  • 85.14lei 121.64lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Mobilier de Ridicare și Role Set

Nume De Brand:

MOJOYCE

Tip:

Mobilier Caster

Origine:

China Continentală


Descriere

Suport CSV/EXCEL Dropshipping,VIP Pret cu livrare rapida in 48 de ore

Contactați serviciul clienți pentru detalii

Spaniolă cumpărători atenție:

dacă adresa dvs. include următoarele cod postal vă rugăm să nu alegeți spaniolă depozit.

Codul postal începe cu 51 /52/ 07 /35 /38.

Depozit de peste mări nu poate fi livrat.

În caz contrar vom trimite comanda din China depozit.

8/14pcs Set Mobilier Stivuitoare Mutari Puternic Portante Organizator Caz Role Roti Utile Ridicare Mișcare Instrument pentru Biroul de Acasă

Caracteristică:

1. Materiale durabile: Panou PS, placă turnantă și roți ABS, ranga A3 oțel 14MM, mâner din PVC, suprafata spray tratament, materiale de înaltă calitate, durabil, rezistent la uzura si se omogenizeaza.

2. Mod inteligent de a Muta: Uitați de mobilier grele singur, te doare sau cere ajutor tot timpul.Cu acest mobilier de ridicare și role, puteți aluneca cu ușurință mobilier și aparate grele de la un loc la altul, astfel încât să puteți rearanja mobila, mutați-le din drum, sau de a lua-le din drum astfel încât să puteți curăța mai bine

3. Ușor să se Mute: mobila de ridicare este atât de ușor de utilizat, care oricine poate folosi, indiferent de cât de robust este!Utilizați mobilier de ridicare pentru a ridica cu grijă mobilier dorită; apoi se ruleaza mobil mat slider dedesubt să alunece cu ușurință mobilier și aparate de pe podea!

4. Potrivit pentru Suprafete de Alunecare: grele roți le face să alunece cu ușurință pe orice lemn de esenta tare de suprafață.Un covor adaptor este inclus pentru a face mai ușor să alunece de pe covoare.Cu toate acestea, noi nu recomandăm mutarea de mobilier grele pe covor (rezultatele pot varia în funcție de covor tip).

5. Potrivit pentru Toate Mobilier și Ustensile: mobilier roți sunt potrivite pentru toate tipurile de mobilier grele și ustensile în jurul casei.Le folosesc pe canapele, dulapuri, frigidere, mașini de spălat, biblioteci, pian mese, și mai mult!

Caietul de sarcini:

Mobilier de Ridicare și Role Set: Universal Scripete

Grele Aparate Predarea Role: Mobilier În Mișcare Roata

Tip: Mobilier Caster

Numărul de Model: Mobila de Ridicare și Role Set

Nume: Casa-mișcare Set de scule

Material: Panou PS, placă turnantă și roți ABS, ranga A3 oțel 14MM, mâner din PVC, suprafata spray tratament

Un set dimensiune: Despre 20x18cm/7.87x7.08in

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Casa de Mișcare Set de scule

Scrie un comentariu

       

Produse conexe