Vara Trening Bărbați Seturi Casual Barbati Set 2 Buc Om cu Maneci Scurte T-shirt Solidă pantaloni Scurți de Sport Joggeri Seturi Bărbați Îmbrăcăminte



  • 104.13lei 208.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

YYND-23008

CN:

Anhui

Gen:

Bărbați

Model Tip:

Solid

Lungime maneca(cm):

Fără mâneci

Nume De Brand:

Regele Miliarde De Euro

Aplicabile Sezon:

Vara

Tip De Element:

tricouri

Origine:

China Continentală

Material:

Poliester

Tricouri De Tip:

Tricouri Casual

Aplicabile Faptei:

de zi cu zi

Stil:

Casual

Locul de Origine:

China (Continentală)


Descriere

Notificare:

1.Toate dimensiunile sunt măsurate de mână.Din cauza loturi diferite de produse, nu poate fi de 1-3cm de toleranță.(1cm=0,393 in, în=2,54 cm)

2.Dacă vă place produsul nostru,ai putea să ne dea 5 stele, comentariu și partaja cu prietenul tău.Aprecia este puterea noastră de a deveni o companie mare.

3. Dacă aveți orice întrebări de produsul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu.Vom face tot posibilul pentru a vă oferi soluția mulțumit.

Client
2023-07-19
cel mai rău de cumpărare-am făcut vreodată.. ele sunt încă de vânzare haine false ca persoane în 2010.. ei știu foarte bine că nimeni nu este de gând să păstreze de a cumpara de la tine, dacă nu ești de publicitate ce vinzi exact.. ACEST PRODUS ARATA NIMIC CA IMAGINE AR TREBUI SĂ FIE ALBASTRU REGAL, DAR s-A DOVEDIT BABY BLUE, CÂND MI L-AU DAT ȘI APOI A FOST DOI CULOARE BABY BLUES DE la FIECARE ALTE ȘI APOI MATERIALUL ESTE FĂCUT DIN MATERIAL JERSEY ȘI NU NETE MATERIAL.. FOARTE FOARTE IEFTINE SI de CALITATE... ultima poza este ceea ce am cumpărat de la o altă companie și a fost albastru regal uită-te la marea diferenta in real albastru regal versus copilul albastru m-au trimis trist lucru este atât de aceste produse a venit în aceeași zi de la diferiți distribuitori și uită-te la calitatea celorlalte distribuitor versus calitate teribil de acest distribuitor
Client
2023-07-04
J ' adore

Scrie un comentariu

       

Produse conexe