CNC Aluminiu Motocicleta dispozitivului de Tensionare a Lanțului de Reglare potrivit pentru KAWASAKI Ninja ZX6R ZX-6R 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011-2019



  • 369.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Înălțime Element:

8cm

Lățime Produs:

8.3cm

Caracteristici Speciale:

Reglare

An:

2005--2019

Garanție:

Da

Culoare:

Negru/Auriu/Argintiu/Rosu/Albastru

Numele Modelului:

PENTRU KAWASAKI ZX-6R, RHH11-12B

Element De Lungime:

19.6cm

Nume De Brand:

HITTHEAPEX

Tip De Material:

Aliaj de aluminiu

Articol Greutate:

0.65kg

Extern De Certificare De Testare:

ISO9001

Tip De Element:

Seturi Lanț

Montarea:

Pentru KAWASAKI ZX6R

Plasarea pe Vehicul:

Stânga Și Dreapta Dispozitivului De Tensionare A Lanțului


Descriere

Material: Piese 6061-T6 Aluminiu Aeronave calitate și hardware din Oțel Inoxidabil

KAWASAKI NINJA ZX6R /636 2005-2019

1. Noua versiune îmbunătățită!!Integrat cu ridicare bobina de design. 2. Pista de curse testat și dovedit de design.Permite rapid si precis indexate lanț de ajustare. 3. Precizie Realizate Din CNC Prelucrate Piese din Aluminiu, Anodizat Negru/ Aur/Rosu/Albastru/Argintiu culoare pentru a le menține în căutarea mare pentru anii care vor veni 4. Ușor de a transforma & ajusta mână buton, poate fi utilizat cu cheie sau soclu.

Instalarea FAQ 1) Acest dispozitiv de reglare a elimina OEM osie bloc. 2) Există o scală metrică este ștampilat în aliaj astfel încât să puteți obține 100% corecte linia din stânga și din dreapta. 3) în Cazul în care lanțul este strâns acesta va fi dur și că excesul de uzura la pinioane, rulmenti, și chiar contra-sigiliu arborelui și, de asemenea, poate provoca deteriorarea prematură a se întinde și slăbirea lanțului.Dimpotrivă, dacă lanțul este liber s-ar putea lovi cadru, că un sacadat răspunsul pedalei de accelerație, sau chiar mai rau cazi!Lanț de Reglare sunt ușor de instalat și de a regla prin rotirea butonul rotativ și făcând clic în loc, avantajul de a Lanțului de Reglare este că permite pilotului să facă reglare rapidă și precisă a roții-spate, pe ambele părți, astfel încât sunteți în lanț este drept, roata din spate chiar și la tensiunea corectă.Vândut în set (Stanga + Dreapta). 4)Instalare Profesională este Foarte Recomandat 5) Dacă aveți orice probleme cu ajustarea corespunzătoare, vă rugăm să ne contactați.Ne va ajuta până când elementul este corect instalat.

Pachetul Incluse 1*pereche Lanț de reglare 1*Instrucțiuni de instalare

Tag-uri

motocicleta dispozitivului de tensionare a lanțului de reglare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe