Pentru Subaru Forester Outback XV Oprire Automată de Pornire a Motorului de Pe Eliminator Dispozitiv de Auto Smart Auto Stop Canceller Plug



  • 102.46lei 136.61lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Articol Greutate:

0.1kg

Nume De Brand:

VVVWCER

Tip De Material:

ABS

Tip De Element:

Cabluri, Adaptoare & Prize

Caracteristici Speciale:

Oprire Pornire Cu Motorul Oprit Eliminator


Descriere

Oprire automată de pornire a motorului eliminator pentru Subaru

3 moduri de Introducere:

Modul Auto-off: de fiecare dată când mașina este pornită, start-stop va fi oprit automat.Dacă este pornit manual pe la mijloc, acesta va fi oprit după ce mașina este oprit și blocat.

Modul de memorie: Manual comutatorul start-stop o dată, și start-stop de stat vor fi salvate și memorate, și nu va fi afectată de o pană de curent.

Modul Service (original factory mode): Start-stop comoara nu funcționează în mod implicit, efectul este acelasi ca la masina originala.

Modul de comutare mod de preparare:

Modul de comutare metoda adoptă 3+X metodă pentru a comuta.

1. Opriți porni și opri în primul rând, așteptați pentru mai mult de trei secunde,

2. Apăsați butonul de pornire-oprire comutator de trei ori consecutiv (după presare, start-stop este pornit, așteptați pentru ca aceasta să se oprească automat);

3. Imediat după start-stop este închisă în mod automat, apăsați butonul de pornire-oprire comutator de trei (sau două sau patru ori), consecutiv, și apoi așteptați pentru indicator pentru a inversa.Apoi intra în modul de oprire automată (sau modul de memorie, originale din fabrică modul).

SFATURI:

În general masini, indicatorul luminos de pe mijloc JOS, iar indicatorul luminos de pe mijloc PE.

Vă rugăm să verificați mașina ta interioara parte, dacă aceeași ca și cea din foto înainte de a comanda.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe