Livrare gratuita O Rolă 1cm*10M Luminos Banda autoadeziva Glow În Întuneric Siguranță Etapă Acasă Decoratiuni Bandă de Avertizare



  • 2.34lei 29.18lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

MayRecords

Numărul De Model:

A0015


Descriere

Descrieri:

100% de Brand nou și de înaltă calitate!

Natural glow în întuneric, nu este nevoie de energie, conservarea energiei, protecția mediului, luminoase, etichete de avertizare pot, de asemenea, înfrumuseța mediul efect; are, de Asemenea, rezistent la apa, protectie solara, coroziune puternică, auto-adeziv, etc; Și avirulent haz, nici elemente radioactive; Construcția este convenabil și simplu.

Marcați poziția: se poate lipi pe comutator electric, panou de comandă la distanță, comutatoare de perete, prize, prize, încuietori, lanterne, mânere uși, balustrade, echipamente de stingere a incendiilor, alarma de incendiu, echipamente de salvare, etc., poate fi marcat locul de existență, ușor de utilizat

Semne de siguranță: Siguranță de avertizare rolul pe stick, cum ar fi evacuarea de urgență pasaj, stația de metrou, pasaj subteran, karaoke, baruri, sali de dans, cinematografe, supermarketuri, magazine, spitale, gari, aeroporturi, docuri, etc.

Caietul de sarcini:

Siguranta: Inert și non-toxice

Jumătate de viață de amurg: 24+ ore

Durata de viata a luminescente material: 5 ani+

Adeziv: Non-permanent/detașabile tip

Culoare: Alb

Emisii Culoare: Verde

Dimensiune: 10mm latime * lungime 10M

Pachetul Include: 1X Bandă Luminoasă

Tag-uri

bandă auto-adezivă

Client
2023-06-25
Banda pare a fi foarte vechi, deoarece nu poate fi derulat curat. În schimb, atunci când încearcă să-l desfaci, banda strat împarte și desparte. Stralucitoare strat iese, dar separat de stratul adeziv care se agata pe rola. Transportul a fost rapid, dar întreaga rola a fost complet inutilizabil.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe