4color rosu/albastru/alb Vara piele de vacă copii și Adulți de arte martiale wushu pantofi taijiquan adidași kung fu, tai chi pantofi



  • 278.77lei 398.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tehnologia:

TORSIUNE

Locul Aplicabile:

Curtea Greu

Se potrivesc:

Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale

Nume De Brand:

Flagket

Data De Lansare:

Spring2018

Pantof Sport Tip:

kung fu, tai chi

Gen:

Unisex

Nivelul De Practică:

Incepator

Tip Sport:

kung fu, tai chi


Descriere

Material:moale piele de vacă CĂPUTĂ , și Pantofi în interiorul alege bumbac respirabil (a absorbi transpiratia, durabil, confortabil), NIUJIN TĂLPI (rezistent la uzura, pentru a preveni alunecos)

Pachetul inclusiv: 1pair pantofi

confortabil, respirabil.În interiorul alege bumbac respirabil (a absorbi transpiratia, durabil, confortabil), Cu non-alunecare .Rezistent la uzura, etc.

Pantofi pentru copii marimi

Pantofi dimensiune(CN)

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Europa

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Pantofi de interior Lungime(mm)

185

190

195

200

205

210

215

220

225

Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre NOI pantofi dimensiune/ Europa pantofi dimensiune atunci când vă cumpărați,(vă rugăm să ne spuneți este pentru un bărbat sau o femeie)

Cu ridicata și cu Amănuntul

Calitate superioară și preț scăzut

Notă: în Cazul în care piciorul este gras sau mai mare, atunci vă rugăm să alegeți o mărime mai mare, multumesc mult pentru intelegere!

Notă: Poate poza culori este o mica diferenta din diferite loturi de producție,monitor etc, care este inevitabilă, vă mulțumim pentru înțelegere!

Transport:

Pentru cele mai multe țări,timpul de expediere este de aproximativ 14~35 de zile ,poate că va dura mai mult timp, din cauza vremii nefavorabile, etc, și puteți verifica informațiile de urmărire în mai multe zile după ce nava pe elemente).

2.Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute.

Restituire/Rambursare:

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de produsele primite.Trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de transport maritim și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

2.Un pic de diferență de culoare din imagini nu este o vina din cauza monitor etc motive , nu vom schimba și de rambursare, sper că puteți înțelege.

3.Trebuie să-inspect element cu atenție înainte de a expedia coletul, deci, de obicei, nu există nici o problemă de calitate.

4.China dimensiune este diferit de SUA sau UE, etc, mai bine lasă-ne mesaj despre înălțimea și greutatea dumneavoastră, atunci vă vom trimite o mărime adecvată pentru costume.Noi nu va fi responsabil pentru dimensiunea problemă, vă mulțumim pentru înțelegere!

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați "Feedback Pozitiv" pentru noi, atunci când veți primi articole, și vom face același lucru pentru tine.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice întrebare, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Notă: Pentru toate Rusia clienți, trebuie să scrie numele tău complet și adresa detaliate(cum ar fi numărul de stradă, numărul de ușă etc.)

Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de a cumpăra!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe