Universal 1000W/2000W Adaptor Auto 1000W/2000W Invertor de Putere DC12V Să AC110-220V Auto Invertor Pentru care pleacă de Camping Putere



  • 212.05lei 424.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

Ai MAȘINĂ DISTRACTIV


Descriere

Descriere:

Masina Invertor are proprietati anti-drop și anti-extrudare de protecție, și o înaltă tensiune și de joasă tensiune de alarmă.Este potrivit pentru munca de teren, de urgență, și alte situații care necesită curent continuu de la sursa de alimentare.

Caietul de sarcini:

Culoare: Rosu/Negru

Ieșire continuu putere: 1000W

Val de putere: 2000W(0,3 a

Intrare DC gama de tensiune: DC12V

De ieșire gama de tensiune: AC 110V-220V±5%

Domeniul de frecventa de iesire: 50/60+/-3 hz

Ieșire USB: 5V DC(2.1 A)

Ieșire wavingform: sinus modificat fluturând

Max temperatura exterior: 95%

De înaltă tensiune taie nivel: 16.8+/-0.5 v

Alarma de joasă tensiune nivel: 10.5+/-0.5 v

De joasă tensiune taie nivel: 9.6+/-0.5 v

Suprasarcină și scurt-circuit de protecție: Da

Built-in ventilator de răcire: da

Tensiune de intrare: DC 12V

THD:

Lista De Ambalare:

1x Masina de Urgență Invertor (rosu/negru)

1x Clip Aligator

1x Mufă Brichetă

1x Manual

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există diferențe de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Profesionale De Alimentare: Invertor de Putere Masina este echipata cu un LED de afișare pentru a vizualiza datele în orice moment pentru a afișa parametrii de lucru a produsului stare.Acesta susține activitatea de curent ALTERNATIV produse cu o putere maxima de 2000W.

2.Puternic de Siguranță: de Înaltă tensiune și de joasă tensiune alarme sunt pentru a asigura siguranța de mașini și aparate electrice.Masina Converter va opri în mod automat de lucru, dacă este folosit în mod nejustificat, și puterea rata de conversie este >95%.

3.Design excelent: tradiționale radiator motor benzi de design economisește spațiu.În plus, este mai favorabil de disipare a căldurii cu un ventilator de răcire și maximizează durata de viață a invertorului.

4.Structura robust De înaltă calitate-carcasă din aliaj de aluminiu are proprietati anti-drop și anti-extrudare de protecție.Masina Invertor este potrivit pentru lucrul în medii dure, dacă este necesar, se poate lucra continuu pentru mai mult de 12 ore la un moment dat.

5.Mai multe Scopuri: Masina Invertor este deosebit de potrivit pentru munte, camping, călătorie, de salvare de urgență de masini, domeniul de putere, birou pene de curent, etc. munca de teren, de urgență, și alte situații care necesită curent continuu de la sursa de alimentare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe