CINMIDY latină Pantofi de Dans pentru Fete Femei Doamnelor Cu Perla de Bal Moderne Tango Dans de Performanță Pantofi Femei Pantofi de Nunta



  • 1 223.30lei 3 219.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Branț Material:

Latex

Decoratiuni:

Stras

Toc De Tip:

Cubanez Toc

Data De Lansare:

Spring2019

Ocazie:

Interior petrecere/ bal/ dans, pantofi de dans

Caracteristicile Produsului:

100% de brand nou de pantofi de dans

Potrivit dansuri:

Salsa, Rumba, Tango, jazz, Kizomba, Chacha, Bachata și alte dansuri de bal.

Material De Sus:

silk satin

Înălțime Toc:

Mare (3" și până)

Material De Talpa:

Talpă Moale

Origine:

China Continentală

Se potrivesc:

Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale

Pantof De Dans De Tip:

Sala De Bal/Latină Pantofi

Materiale De Captuseala:

Piele de căprioară

Numărul De Model:

Pantofi de dans HYW17

Gen:

FEMEI

Tip De Închidere:

Banda elastica

Nivelul De Practică:

Profesionale

Locul de Producție:

China continentală pantofi femei

CN:

Guangdong

Lățimea Sabotului:

Mediu(B, M)

Nume De Brand:

Cinmidy

Numele Departamentului:

Adult

Pantof Sport Tip:

pantofi de dans


Descriere

Acest pantof de dans este foarte la modă și elegant all-meci dans latino pantofi,Purtand dans nu este obosit, non-alunecare, rezistent la uzură și confortabil, cred că vă va cădea în dragoste cu acest toc moale cu talpi de pantofi de dans.

Cum de a alege marimea potrivita ?

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.Dacă picioarele tale sunt un pic de grăsime sau larg, vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mare.Dacă nu puteți asigurați-vă că dimensiunea,vă Rugăm să contactați vânzătorul.

Asigurați-vă că pentru a măsura lungimea și lățimea de picioare înainte de a cumpăra.Metoda de măsurare conform figurii de mai jos:

încălțăminte pentru femei dimensiunea diagramă de conversie

Unitatea de lungime este cm (centimetri) 1cm=de 0,394 inch, 1 inch=2.54 cm

Suntem un profesionist producător de pantofi de dans,Acest magazin este o fabrică operată de magazin, și poate oferi servicii personalizate (personalizate inaltime toc și dimensiunea pantof dimensiune pot fi personalizate), vă rugăm să contactați vânzătorul dacă aveți cerințele personalizate!

Despre noi

- Suntem de 10 ani pe Pantofi de dans profesionist producător cu o echipa de design profesional, control strict de calitate și servicii post-vânzare perfect.

- putem oferi servicii personalizate (inaltime toc 、pantof mărimea și culoarea poate fi personalizat), vă rugăm să contactați vânzătorul dacă aveți cerințele personalizate!

Despre Transport

- După plata ta, va vom Contacta transport furnizor pentru livrare în termen de 2-4 zile lucrătoare.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

--Transport gratuit comanda va fi livrata prin Lacasamea.ro Standard de Transport,acesta va avea nevoie de aproximativ 10-40 zile lucrătoare .Dacă ai nevoie de o mai rapidă metodă de transport maritim, vă rugăm să contactthe vânzător.

Despre Feed-back

- Dacă există probleme cu privire la comenzi,vă Rugăm să contactați vânzătorul direct,Vom Răspunde la tine cât mai curând posibil, atunci Când vom primi messagee.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.

- Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea 5 puncte de mare lauda, vom continua să lucreze din greu pentru tine de a oferi servicii de calitate.

- Aș vrea să ai o vacanță la shopping!

Tag-uri

tango dans de performanță pantofi, dansurile de bal pantofi femei, cinmidy latină pantofi de dans, dans latino pantofi femei

Scrie un comentariu

       

Produse conexe