OBDHUD G5 GPS HUD Digital Inteligent Viteza Kilometraj Contor Depășirea vitezei de Alarmă Auto Capul Sus de Afișare Pentru Toate Auto Universal Busola Proiector



  • 112.46lei 167.85lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

isfriday


Descriere

Produse Caracteristică: 1.【Visiblable】 mici dimensiuni de 1,8 inci evită obstrucționarea conducere vedere; care afișează informații mai clar decât parbriz HUD, se poate face sa te simti mult mai confortabil pentru a monitoriza viteza și aduce mai multă distracție la experiența dumneavoastră de conducere.Puteți alege între alb și verde,, e o vedere buna pentru a citi informații în mod direct, fără a muta ochii de la drum, nu este nevoie pentru a lipi orice reflectând autocolant pe parbriz. 2.【Funcții Multiple】 G5 conține mai multe functii: Viteza ,Condus distanța ,direcția de Conducere ,Automat sensibilitate la lumină ,mile și kilometru ,sunet de alarmă Întrerupător ,excesul de viteză alarmă ,oboseala de conducere memento.Unitatea de viteză este de KM/H sau MPH, iar șoferul poate comuta liber în conformitate cu propriile sale obiceiuri. 3.【Alarm】 Funcția de Supra-viteză de Alarmă și oboseala de conducere de alarmă pentru a asigura dvs. de călătorie în condiții de siguranță.Setarea implicită este de 120 KM/H sau 120 MPH.Puteți ajusta în funcție de nevoile dumneavoastră.Atunci când produsul detectează excesul de viteză, se va emite un semnal sonor pentru a vă reaminti șoferului. 4.【Plug & Play】 Putere prin vehicul bricheta.G5 afișa real și exemplu viteza cu Dual GPS prin satelit.Compatibil cu toate masinile ,indiferent de ce marca sau ce model peste tot în lume că G5 este bazat pe Dual GPS și BeiDou modul în interior.

Avertisment: Acest produs tensiune de lucru este de 5V, și este interzis de a utiliza o tensiune mai mare de 5V pentru alimentarea cu energie.

Montarea: Lucrări pentru toate vehiculele– spre Deosebire de alte Masina HUD, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre compatibila Pot lucra pentru TOATE vehiculele, indiferent de ce marca sau ce model peste tot în lume pentru G5 se bazează pe modulul GPS în interiorul.

Funcții de afișare: 1. Decorative pictograma 2. Multifunctional zona de afișare 3. Busola: W (Vest) 4. Prin satelit icon 5. Busola unghi 6. Busola: N (Nord) 7. Unitatea viteza: KM/H (kilometri) MPH (mile) 8. Busola: E (Est) 9. Kilometraj de conducere 10. Oboseala de conducere deșteptător 11.Busola: S (Sud)

Caietul de sarcini: Material:PC+ABS tip Ecran:LED Culoare:Negru(Ca în Imagini) Compatibilitate:toate masinile Model:G5 GPS-ul Head-up display Dimensiune: 64.7 mm înălțime x 59.8 mm Lățime 73.8 mm lungime / Înălțimea în Spate 42.6 mm Inaltime Fata de 64,7 mm (a se Vedea Imagine pentru Dimensiunea Detalii) Intrare:5-12V

Continut pachet: 1*G5 HUD 1*Non-Alunecare de Bază/Saltea 1*Cablu de Date USB 1*Manual de Utilizare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe