Pliabila Picnic Food Cutie Multifunctional Portabil Găleată de Apă cu Capac de Masă și de Mare capacitate pentru Camping Excursie de Primăvară



  • 29.04lei 60.46lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Picnic Cutie De Depozitare

Cu Tacâmuri:

No

Origine:

China Continentală

Cu Sac Cooler:

No


Descriere

Pliabil Alimente Fructe Recipient Multifunctional Gustare de Fructe Caz Coș cu Capac si Masa Mare capacitate de Călătorie în aer liber pe Plajă

Caracteristică:

1. Actualizat Design: coșul cu masa, este ușor de utilizat pentru a pune mâncare și băuturi, atunci când aveți un picnic în aer liber.Fie că ești la plajă, camping, cu un GRĂTAR, sau chiar în curtea ta.E un capac care este, de asemenea, o masă cu un stand.

2. Portabil & de Mare Capacitate: coșul Nostru este foarte ușor și portabil, și design pliabil este convenabil pentru fiecare zi de depozitare și transport.Coș de acoperire poate suporta o anumită greutate și capacitate mare de coș în sine poate satisface pe deplin nevoile de zi cu zi de 2-4 persoane.

3. Economie de spațiu: Ai nevoie doar pentru a aplatiza mare coș de picnic pentru a economisi spațiu; pliat coș de picnic pot fi puse cu ușurință în rucsaci și mașină de trunchiuri, care este foarte convenabil pentru călătorie și de părți.

4. Multifunctional: pliabil coș de picnic cu mâner și capac nu este numai potrivit pentru a lua la supermarket pentru cumpărături, dar, de asemenea, potrivite pentru activități în aer liber, cum ar fi: familie, picnicuri, petreceri pe plajă, festivaluri, grătare, camping, excursii de pescuit.Sau doar trimite acasă tratează de la săptămânalul magazin.Este, de asemenea, o opțiune bună pentru depozitarea alimentelor.

5. 3-în-1 de Design: capac de coș de picnic set poate fi folosit ca o masă mică, cu o ceașcă de slot și un slot de telefon mobil pe ea, permițându-vă să se bucure de picnic și viziona filmul pe care doriți pentru a viziona confortabil în cele din Urmă, acest cos de picnic este un seif Pliat, este nevoie de doar un pic de forță să se desfășoare în întregime.

Caietul de sarcini:

Picnic Cutie De Depozitare: Coș De Picnic

Picnic Food Fructe Recipient: Camping Legume Fructe Organizator

Numărul De Model: Picnic Cutie De Depozitare

Nume Produs: Cutie De Depozitare Pliabil

Material: PP+TPE+din oțel inoxidabil

Dimensiune produs: așa Cum se arată

Ambalare: carton Kraft

Culori (optional): Alb, Gri, Cafea, Camuflaj, Negru

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Cos de Picnic

Client
2023-08-09
E frumos de a avea un picnic.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe