Tuya ZigBee, WIFI Inteligent Illuminometer de Temperatură Senzor de Umiditate Monitor LED de Control APP Lux-Metru Pentru Alexa de Start Google



  • 71.61lei 162.78lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Putere Tip:

Incarcator

Nume De Brand:

weytoll

Este Dispozitiv Inteligent:

Da

Utilizare:

De uz casnic

Stil:

În picioare și Agățat de Perete

Numărul De Model:

detector de lumină

Origine:

China Continentală

Teoria:

Termometru Multifunctional

Tip Display:

DIGITAL

Max Măsurare A Temperaturii:

49°C Și Sub


Descriere

Tuya inteligent și multifuncționale detector de monitoare de lumina, temperatura si nivelul de umiditate in casa ta sau la birou în timp real.Built-in cip de înaltă performanță și de senzori, LED-uri de mare de afișare, datele sunt corecte si adevarate.Puteți accesa de la distanță prin intermediul Tuya APP, suport comandă vocală, iar dispozitivul poate fi, de asemenea, asociate cu alte inteligent acasă dispozitive pentru sudură de automatizare.

Caracteristici:

Inteligent de Monitorizare: multifuncțional detector de monitoare de lumina, temperatura si nivelul de umiditate din casa ta și de birou în timp real.Mare cu LED-uri de afișare face ușor pentru a vizualiza de la distanță.

Control de la distanță: puteți accesa datele de pe dispozitivul de la distanță prin Tuya APP, permițându-vă să monitorizeze situația în birou și acasă, oriunde te afli.

Control vocal: Suporta controlul dispozitivul prin comenzi vocale, compatibil cu Alexa si Google Acasa, de verificare și de temperatură și umiditate în timp real.

Exacte și de Încredere: Built-in de înaltă calitate chip și senzor cu performanță stabilă, receptiv și eficient pentru a asigura corecte si adevarate lecturi.

Acasă Hidraulic: Acesta poate fi legat cu alte inteligent acasă dispozitive de automatizare, cum ar fi deschide/închide perdele în funcție de lumină, la rândul său pe/de pe aparatele de aer conditionat sau de hidratare în funcție de temperatură și umiditate, etc.

Ușor de Utilizat: usor si Compact, nu ocupă mult spațiu, puteți să-l plasa pe desktop sau montare pe perete.USB plug and play, nu sunt necesare baterii.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: ABS

Conexiune: WiFi/ ZigBee(opțional)

Putere de intrare: USB 5V/1A

Unghi De Vizualizare: 165°

Luminozitatea raze de Detecție: 0-60000Lux

Detectarea Temperaturii Variază: 0-60 ° C

Detectare Umiditate Variază: 0-100%

Element Dimensiune: 100 * 100 * 40mm/ 3.9 * 3.9 * 1.6 în

Element Greutate: 150g/ 5.3 oz

Pachet Dimensiuni: 109 * 109 * 58mm/ 4.3 * 4.3 * 2.3 în

Pachetul Greutate: 220g/ 7.8 oz

Lista De Ambalare:

1 * Detector De Lumină

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe