Mini USB 5V Bluetooth Led RGB Controller Dinamic Moduri Pentru TV Led Banda 24 Cheie de la Distanță IR intrerupator Pentru 5050 3528 Led Strip



  • 10.67lei 22.67lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Sursa De Alimentare:

DC

Tensiune:

6V

Material:

ABS

Max. Sarcina De Putere:

72W

Aplicabile Lumini:

5V RGB LED Lumini

Frecvența De Oscilație:

2.4 GHz

Certificare:

ROHS, ce, FCC, CCC

Modul de conectare:

usb

Controlat Metoda:

bluetooth

Nume De Brand:

ASMTLED

Caracteristici:

APP Wireless+Telecomanda

Putere:

<2W

Garanție:

1 an

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Bluetooth USB led RGB controller

Distanța De La Distanță:

30m MAX

Tip De Element:

Controler RGB


Descriere

Bluetooth USB LED RGB Controller Cu 24Key IR de la Distanță Muzica Timer APP Telefon de Control Pentru 5V 2835 3528 5050 SMD COB TV Benzi de Lumină

Caietul de sarcini:

Tip: USB Bluetooth Controller

Tensiune de alimentare: DC5V (Alimentare prin USB)

Culoarea luminii: RGB (APP de Control)

APP de la distanță la Distanță: MAX 30M

Caracteristică:

【Control APP 】Controlul lumini benzi CONDUS prin intermediul APP, telecomanda si controler.Cu APLICAȚIA, puteți alege în mod liber pentru a controla culorile.Bluetooth benzi de lumină are un smart modul de muzică, care crearea de romantism, de relaxare, de petrecere ambianta cu Muzica, lumini de culoare se va schimba cu beat-uri de muzică.

【Estompat Controller】28 Dinamic Moduri pot fi alese, cum ar fi Intermitent, Respirație, Strobe, Gradient, Rece etc. puteți, de asemenea, DIY unice de culoare,cred că acest lucru va face petrecerea ta mai minunat.

【User-friendly】Muzica, lumini benzi CONDUS funcție de memorie.Când benzile sunt folosite din nou, își amintesc ultima modul de setări fără a fi nevoie să repetați setări.Eco-friendly, economisi bani și fără radiații.Acesta poate fi transata între fiecare 3 margele, astfel încât să le puteți ajusta la lungimea corectă.

【Setare calendarul】: funcția de sincronizare personalizabil vă permite să selectați când și în ce zile vrei lumina ON/OFF.Nu va faceti griji despre dacă ai uitat să stingi lumina sau nu, setați un timp pentru lumini frânghie când te trezești în dimineața de a aprinde o zi minunata.

ATENȚIE:

A. Controler Bluetooth set de conectare, vă rugăm să descărcați mai întâi aplicația și apoi conectați bluetooth la aplicația,nu este nevoie pentru a căuta un dispozitiv bluetooth prin intermediul telefonului setarea bluetooth.

B. mai Îndepărtate controller nu este inclus CR2025 Baterie.

Tag-uri

mini usb

Scrie un comentariu

       

Produse conexe