Cea mai bună calitate ECUHELP HT-PROG Standard Versiunea Clona adaptor și Cablu Folosit cu ECUHELP KT200



  • 768.45lei 2 401.40lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip De Element:

Cabluri, Adaptoare & Prize

Nume De Brand:

YBQCPJ

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere produs ECUHELP HTprog Clona Adaptor, lucrând împreună cu ECUHELP KT200, puteți efectua Chip tuning / ECU Clonare, pe bancă programator EEPROM programator, funcție-cheie etc. ECUHELP HT-PROG Versiunea de Bază KT200 Clona Adaptor Folosit cu KT200

HTprog Repere:

1. Ca un ECU Chip tuning Instrument: HTprog adaptor este asociat cu KT200, care adaugă mai multe ECU și TCUS protocoale, întărește funcția de clonare, și suportă mai multe protocol de clonare.

Utilizare HT PROG adaptor, suport mai multe protocoale, face clonarea mai ușor să scrie și să citească, suport bancă / boot

2. DTC îndepărtare, adblue eliminarea EGR anulare, anulare DPF, pornire la cald, limita de viteză de presă, IMMO off , etc.

3. Face ECU legate de operații de citire și scriere ECU.

4. Citească și să scrie caroserie module, cum ar fi CAS, SZL, FRM, AIRBAG, EZS, BCM, etc. Cu această funcție, puteți face cu ușurință de chei potrivite, deblocarea anti-furt, ajustarea instrumentelor și repararea airbag, calculatoare, etc.

5. Pentru repararea, calibrarea și înlocuirea auto, module electronice, poate chiar de reîmprospătare cheie, astfel încât cheia veche poate fi o cheie nouă și să continue pentru a se potrivi alte vehicule.

6. HTprog Clona adaptor este folosit cu ECUHELP KT200, Dacă vrei să lucrezi singur, puteți cumpăra

Notificare:

1. Este recomandat să dezinstalați software-ul antivirus și dezactivează firewall-ul înainte de a utiliza ECUHELP HTprog.

2. Este important să nu pentru a face upgrade software-ul pentru a evita orice potențiale daune la hardware-ul.Nu pot să suport actualizare.

3. Activarea HTprog este necesar și ar trebui să fie făcut cu ajutorul utilizatorului de e-mail înregistrată.

4. Instalați software versiune: 1.0.45,

HTprog Funcții

Chip Tuning / ECU Clonare

Cu HTprog puteți citi și scrie P-Flash, D-Flash, Blitz Extern și externe EEPROM, cu opțiunea de automat de control corecție, va avea mai multe metode, în cele mai multe din ECU :

1. Modul de fabrică (de Pe Bancă pentru cele mai multe dintre ECU / TCU): cu această opțiune, nu trebuie să deschideți ECU acoperi.Doar conectați niște fire pentru putere și semnale și sunteți gata să meargă.

2. Tricore Modul de pornire pentru toate Tricore ECU: Deschiderea ECU este obligatoriu să se conecteze la boot fir de la ECU bord.Această metodă este utilă atunci când ECU nu raspunde

3. BDM (Fundal în modul de depanare)

4. JTAG pentru Renesas și Freescale

BDM Citire / Scriere

Cu HTprog vă sunt capabili de a sparge protecția de imobilizare ca CAS în BMW.EIZ / EIS Mercedes Benz.BCM în Volkswagen și Porsche.etc.

Construit în Editori

Cu HTprog puteți edita Flash multe date, cum ar fi:

Edit CAS3+ VIN, NU-și cheile

Edit CAS4, CAS4+ VIN, și NU

Edit kilometraj pentru BMW instrument de clustere

Alte funcții

Poti face cheie de resetare pentru multe marci ca Audi, BMW, MIN, Porsche, Toyota, Fiat, Renault...etc.

Citește / Scrie o gamă largă de SOP8 EEPROM.

Lucrează cot la cot cu Autohex pentru a face chei.

Caracteristici Cheie

Versiune maestru.O Licență pentru toate protocoalele de pe bancă.

Susține una dintre cele mai mari ECU / TCU listă în Mașini și Camioane pentru ECU clonarea și Chip Tuning.Suportă atât vechi și mai recente ECU / TCUs de la Bosch, Continental, Delphi, Marelli, Denso, Tenic, TRW, Valeo.etc.

Citește toate BMW lung E de la BMW DME și DDE inclusiv MD1 si MG F/seria G

IMMO BDM Citire / Scriere

Cu HTprog vă sunt capabili de a sparge protecția de imobilizare ca CAS în BMW, EIZ / EIS Mercedes Benz.BCM în Volkswagen și Porsche...etc.

Pachetul Include:

1 buc x KT200 clona adaptor 1 buc x MPC module

1 buc x TriCore cablu 1 buc x USB cablu

Scrie un comentariu

       

Produse conexe