Selfie LED-uri de Lumină Inel de Fotografie de Studio Estompat Inel de Lampa Cu Suport Mobil Suport Trepiede Pentru Live Video de pe Youtube Machiaj Video



  • 120.73lei 219.56lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Aparat Foto Compatibil Marca:

Alte

Sursa De Alimentare:

usb

Greutate:

860g

Temperatura De Culoare:

Alte

Dimensiuni (WxHxD):

---

Display:

No

Sursa De Lumina:

3 Moduri De Lumina

Dimensiune:

---

Numărul De Model:

inel de lumina

Pachet:

Da

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

int cutie pro

TTL:

No


Descriere

Descriere:

Caracteristici Produs:

10" INEL de LUMINA: Vine cu trepied sta & suport de telefon mobil, ajuta ori de câte ori aveți nevoie de lumina suplimentara pentru confecționarea, realizarea de fotografii, videoclipuri, cărți de lectură, și de a trăi de streaming.

LUMINOZITATE REGLABILĂ: 3 culori mod de iluminare: alb, galben, si alb cald.Fiecare modul de iluminare a 10 luminozitate reglabilă, poate satisface nevoile dumneavoastra diferite.

REGLABIL: Extensibil până la 40 de centimetri, doar blocați-l la lungimea dorită de dumneavoastră preferat de a folosi, puteți sta pe podea sau doar a pus pe masă pentru confortul dumneavoastră.

ROTATIV SUPORT de TELEFON: ajusta cu Ușurință suport de telefon pentru a găsi un unghi doriti (orizontale, verticale, de înaltă unghi, unghi mic și mai mult).Suportul de telefon poate extinde până la 3,6" larg, compatibil cu aproape toate smartphone-uri cu sau fără un caz.

USB POWEREDL: porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive,cum ar fi conectați încărcătorul USB, putere mobil, calculator gazdă și laptop.Doar bucurați-vă de LED-uri de lumină inel în orice moment liber.

Caietul de sarcini:

Caietul De Sarcini:

Tip: Inel De Lumina

Sursa de Alimentare: USB interfata

Material: ABS

Dimensiune Diametru de: 10inch

3 Moduri De Lumina: De Lumină Albă,Galbenă Lumină,Lumina Alb Cald

Pachetul Inclus:

1 x 10" Inel de Lumina

1 x Suport de telefon în Mijlocul Inel de Lumina

1 x Metalice de Birou Suport Trepied

1 x Stick Reglabil

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.

Tag-uri

selfie

Scrie un comentariu

       

Produse conexe