Mini Minge de Cap Adaptor de Trepied Mingea cu Capul 360 de Grade de Rotație pentru Trepied



  • 43.43lei 63.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

VBESTLIFE

Material:

Alte


Descriere

Adepți

Dacă vă place noastră de produse și servicii care te fac impresionant ,vă rugăm să faceți clic și urmați devenit urmașii noștri ,vor exista unele counpons sau discount, mai ales pentru urmașii noștri, atunci când comandați din nou în magazinul nostru.

Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre și vă doresc o plăcută de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și noi suntem mereu aici cu tine.

Mini Minge de Cap Adaptor de Trepied Mingea cu Capul 360 de Grade de Rotație pentru Trepied

Caracteristică: 1. UNIVERSAL PENTRU a UTILIZA: mingea Cu capul titularul are un surub 1/4 inch partea de sus și un 1/4 inch șurub cu gaură în partea de jos pentru a permite montarea de cele mai multe trepiede de pe piață.

2. REGLABIL de PROIECTARE: cap de Minge suportului suporturi de 360 de grade de rotație orizontal de cap și de înclinare de cap de minge și etanșeitatea acestuia prin intermediul unui buton și un șurub în mijlocul mingea.

3. VERTICALE MODUL de FOTOGRAFIERE: Mini minge de montare cap cu adâncitură în formă de U pentru comutarea ușoară între verticală moduri de fotografiere.

4. REZISTENTA la zgarieturi: Mini capul mingea adaptor cu tampoane de cauciuc pentru a preveni zgârieturile de pe unitate.Ușor de instalat și de a folosi.

5. PREMIUM MATERIAL: Mini capul mingea adaptorul este fabricat din premium din aliaj de aluminiu, prelucrate CNC pentru durabilitate și longevitate.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Mini Capul Mingea Adaptor

Material: Aliaj De Aluminiu

Conector: 1/4 inch Surub, Surub 1/4 inch

Partea De Jos Diametru: Aprox. 2.9 cm/1.1 în

Lista de pachete: 1 x Cap de Minge Adaptor

1 x Cheie

Notă: vă Rugăm să permită pentru unele erori în manualul de măsurători.

Cum să utilizați:

Scrie un comentariu

       

Produse conexe