Moderne, Scaune de luat Masa\ PU Faux din Piele de Înaltă spatar Tapitat Scaun de Partea Transversală Dungă Spătarul Design Pentru



  • 774.43lei 1 106.35lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

OLOEY

Origine:

China Continentală

Uz General:

Mobilier Acasă

Tip:

Mobila Sufragerie

Stil:

Minimalist Modern

Aspectul:

Stil Modern

Utilizare Specifică:

Scaun De Luat Masa

Numărul De Model:

157832


Descriere

Cod articol 515783 de sarcini Tipul de Produs Generale Element de sarcini Numele Produsului Moderne, Scaune de luat Masa, PU Piele Faux spatar inalt Tapitat Scaun de Partea transversală dungă spătarul design pentru Sala de Mese Bucatarie Vanitatea Terasa Clubului Oaspete Scaun de Birou (Set de 4) ( Negru+PU) Principalele Culoare Negru Material Principal PU Asamblate Lungime (in.) 22 Asamblate Latime (in.) 15.7 Asamblate Înălțimea (in.) 40 Lungimea (in.) De 36,8 Latime (in.) 18.1 Inaltime (in.) 18.9 Greutate (kg) 56.4

Produse Informații

Ambalare:

4buc/ctn

Scaun Spate și Scaun:

Cadru metalic+Burete+material textil

Picioare:

Placare

Capacitatea De Greutate:

250 de lire sterline(lbs)

Înălțime Scaun:

15.8 cm

Dimensiuni Produs:

22"D x 15.7"W x 40"H

Dimensiune Pachet:

36.80" x 18.10" x 18.90"

Greutate netă(pc):

12.43 lbs

Greutate brută(ctn):

56.40 lbs

Puncte de vânzare

1.Pachetul Include: 4x Scaune, 1x Instrucțiuni, 1x Geanta Accesorii.

2.Prouct Dimensiuni:22"(W)*15.7"(D)*40"(H),Greutate capacitate ține de pana la 250kg.

3.Modern proiectat scaun de luat masa cu curbate elegant silueta și îngroșa pernei scaunului oferă scaunul cu maxmium confort.

4.De bună calitate din piele PU și un căptușit moale scaun simt moale atunci cand stai pe ea.

5.Picioare de aceste scaune constau din materiale din oțel, ceea ce face acest incredibil de rezistent și se asigură că acestea vor rezista sub folosi.

6.Partea de jos a picioarele scaunului are un plastic anti-alunecare lăbuță.Ușor de a proteja podeaua de la daune cauzate de frecare.

7.Elegant și modern, aspectul funcționează cu o gamă largă de stiluri și de a face camera ta arata elegant și confortabil.

8.Scaune pot fi utilizate în sala de mese, camera de oaspeti, camera de zi, bucătărie, cameră de zi acasă,plus camera, etc.

9.Spătarul transversal dungi de design .A crescut estetica si confort

10. Scaun de luat masa cu faux din piele și unic curbat picioare de metal, design simplu pentru a adăuga stil modern pentru casa ta

11. Ergonomic curbat înapoi și moale perna scaunului oferi un scaun confortabil pentru tine.

10.Asamblare instrucțiuni și de a asambla instrumente sunt incluse, usor de instalat.Majoritatea oamenilor pot face în 10-15 minute.

11.Vă rugăm să rețineți: Toate culorile de pe site-ul nostru sunt numai pentru referință, produsul culorile pot varia un pic, din cauza diferite setări de culoare de la fiecare dispozitiv de ecran.

.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe