Port USB de Încărcare de Bord Pentru Samsung Galaxy Tab s 8.4 2020 T307 T307U USB de Încărcare de Andocare Port Cablu Flex Piese de schimb



  • 48.89lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Design:

BAR

Numărul De Model:

Pentru Samsung Galaxy Tab s 8.4 2020 T307 T307U

Nume De Brand:

abay

Compatibil Marca:

Samsung

Origine:

China Continentală

Utilizarea:

Încărcare USB Dock


Descriere

Port USB de Încărcare de Bord Pentru Samsung Galaxy Tab s 8.4 2020 T307 T307U USB de Încărcare de Andocare Port Cablu Flex Piese de schimb

Contactați-Ne:

1. Dacă aveți orice întrebări despre produs,puteți să-mi trimiteți informații prin intermediul instrument de comunicare oferite de Lacasamea.ro platforma,vom ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil.

2. Dacă faci un en-gros,puteti sa ne contactati si va putem oferi un discount.Dacă produsul de care aveți nevoie nu este pe rafturi, vă rugăm să ne anunțați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi pentru tine.

Despre Transport:

1. Ne va livra bunurile în conformitate cu metoda de logistică ai ales atunci când plasarea comenzii.Veți obține ceea ce ai plăti pentru, pentru a obține o bună experiență de cumpărare, vă sugerăm să alegi o cale mai bună de logistică.

2. Daca nu ajunge coletul după 60 de zile, vă rugăm să ne contactați imediat, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi informații de logistică de căutare și rezolvare a problemelor.

3. Elementul va nava ta confirmat Adresa de la Lacasamea.ro, Așa că vă rugăm să asigurați-vă că transportul maritim este corectă înainte de a cumpăra produsul.Dacă doriți pentru a face orice modificări sau au nevoie de atenția noastră, vă rugăm să faceți o notă pe comanda.

4. Dacă ai nevoie de navă la alta adresa (nu Lacasamea.ro confirmat adresa), trebuie să ne contactați înainte de a cumpăra produsul.

5. Toate comenzile vor fi ambalate și livrate în termen de trei zile, pe cât posibil.Dacă produsul nu este pe stoc, va vom informa cât mai curând posibil.De asemenea, vom anunța cât de curând ca le avem.

Timp De Transport Maritim:

De exemplu China Navei în Statele Unite ale americii

Transport MethodTrackingEstimated DeliveryCost

DHL da aproximativ 15 zile despre

EMS da aproximativ 15 zile despre

Lacasamea.ro Standard de Transport maritim da aproximativ 45 de zile despre

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu despre 50 de zile despre

SunYou Economice Poșta nu a aproximativ 50 de zile despre

Cainiao Super Economia Globală nu a aproximativ 30-50 de zile despre

Scrie un comentariu

       

Produse conexe