PULUZ Mâner Dublu de Aluminiu Scufundări Tava Stabilizator &Dual Ball Aliaj de Aluminiu Clemă & Plutitoare Braț pentru aparat de Fotografiat Subacvatic, Carcase



  • 455.33lei 569.17lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

PULUZ

costum:

Pentru Gopro DSLR de Acțiune aparat de Fotografiat aparat de Fotografiat Digital /Samrtphone Carcase caz

Material:

Aluminiu

Numărul De Model:

PU3041B

Tip:

Mânere/Deget Caneluri, Scufundări Subacvatice Accesorii

Origine:

China Continentală

Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:

NIKON, SONY, GoPro, DJI, Sjcam


Descriere

Dual Ball Clemă

1. Fabricat din greu strat anodizare aluminiu, rezistent la utilizare.

2. Standard clemă folosit pentru a atașa două brat, baza adaptoare și stroboscoape împreună.

3. Un greu din aluminiu anodizat piulița-fluture permite ușor cu o singură mână operație și va rezista ani de utilizare.

4. Acest standard clemă acordă două cu diametrul de 1 inch bile.

5. Plăci mai groase oferă combinația perfectă de putere și gama de mișcare.Plăcile sunt cu arc, pentru o asamblare ușoară și defalcarea de brațul tău sistem.

Tava Titularul

1. Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, durabil de a utiliza.

2. Subacvatice tava este folosit ca o platformă de sprijin pentru locuințe subacvatice.

3. Este un robust platforma pentru montarea sub apă video/lumini stroboscopice prin atașarea brațele la 1 inch mingea se montează.

4. Subacvatice tava are un surub 1/4 inch, care sunt standard pentru majoritatea carcasă subacvatică.

5. Potrivit pentru majoritatea carcasă subacvatică produse de orice producător.

6. Această dublă camera tava este ușor și va lucra cu aproape orice aparat de fotografiat și video combinație de lumină (Unele va necesita un adaptor suplimentar).Subacvatice tava va permite montarea pe orice tip de lumina video.

Plutitoare Braț

1. Fabricat de înaltă calitate din fibră de carbon material aluminiu, rezistent la utilizare.

2. Ușor, extrem de durabil dublu de bile în design.

3. Construit din fibra de carbon, aluminiu tuburi cu mingea se termină prin presare și lipite în capcane de aer pentru a menține brațul plutitor.

4. Acest lucru special, brațul este ideal atât pentru macro si wide-angle de fotografie.

5. Ideal pentru fotografierea de apă-activități de fotografii, sau scufundări sub apă de 100 de metri.

1. Am expediat de la Lacasamea.ro' adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Lacasamea.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră.Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau Lacasamea.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Lacasamea.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să aveți o experiență de cumpărături fericit aici.Vă mulțumesc!

Tag-uri

acțiune sport camere video accesorii

Scrie un comentariu

       

Produse conexe