Camera Brânză Placa de Aliaj de Aluminiu Comutare Camera Farfurie cu 1/4in Șurub cu Gaură de 3/8in Șurub cu Gaură pentru Mâner de Top



  • 47.40lei 89.40lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:

ca descriere

Numărul De Model:

ca descriere

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

VBESTLIFE


Descriere

Camera Brânză Placa de Aliaj de Aluminiu Comutare Camera Farfurie cu 1/4in Șurub cu Gaură de 3/8in Șurub cu Gaură pentru Mâner de Top

Caracteristică: 1. Parametru Descriere: Ușor dimensiunea placii este 9x5cm/3.5x2.0 in, conceput cu mai multe 1/4in și 3/8in găuri filetate cu standard de 9 mm/0,35 la distanța dintre găuri filetate.

2. Bun Helper: Are o largă utilizare, placa poate fi folosit ca un comutator de bord atunci când este conectat la partea de jos a digital SLR aparat de fotografiat, oferind o varietate de opțiuni pentru extinderea accesorii de fotografiere.

3. Ridicat de Compatibilitate: gama Larga de aplicare, pot fi utilizate pentru camera cusca, cusca canal în coadă de rândunică, sus, tijă lungă, scurtă tijă, etc, te face să te simți comod în utilizare.

4. Metoda de montare: pe de Ușor să demontați și montați, folosiți o cheie și șurubul pentru a instala comutatorul de bord pentru echipamente prin jgheab, nu de mult complex de măsuri necesare.

5. Bine Manopera: Fabricat din material de aliaj de aluminiu cu CNC proces, șlefuire și lustruire, oxidare anodică tratament, gol design, lumină greutate, durabil.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Camera Placă De Brânză

Material: Aliaj De Aluminiu

Aplicație: pentru Camera Cage, Mâner de Top

Dimensiune Produs: Aprox.9x5x1cm/3.5x2.0x0.4in

Greutate: Aprox.83g/2.9 oz

Interfata: 1/4in și 3/8in Orificiile pentru șuruburi

Lista De Pachete:

1 x Placa de Eliberare Rapidă

2 x 1/4in Șuruburi de Montare

1 x Cheie

Cum să utilizați: placă acționează ca un comutator de bord atunci când este atașat la partea de jos a unui aparat de fotografiat digital SLR, oferind o varietate de opțiuni pentru accesorii de montare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe