Senzor de mișcare Lumina 32LED Wireless Reîncărcabilă Noapte Dulap Lampă Eficientă Energetic



  • 77.59lei 143.69lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Adepți

Dacă vă place noastră de produse și servicii care te fac impresionant ,vă rugăm să faceți clic și urmați devenit urmașii noștri ,vor exista unele counpons sau discount, mai ales pentru urmașii noștri, atunci când comandați din nou în magazinul nostru.

Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre și vă doresc o plăcută de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și noi suntem mereu aici cu tine.

Senzor de mișcare Lumina 32LED Wireless Reîncărcabilă Noapte Dulap Lampă Eficientă Energetic

Caracteristică: 1. Inducerea lampa foloseste un nou tip de înaltă eficiență alb tehnologie LED, care are avantaje de viață lungă, de economisire a energiei, protecția mediului, explozie‑dovada, și luminescență.Este potrivit pentru utilizare în diverse locuri și este un emițătoare de lumină dispozitiv care va înlocui becurile tradiționale și lămpi de economisire a energiei.

2. Diferite, de la cele tradiționale și tehnologii comune, cum ar fi controlul vocal, touch, buton, etc., această lampă adoptă corpul uman termică cu infraroșu de detectare și de inducție tehnologie, care are caracteristici de înaltă sensibilitate, anti‑interferențe, silențios, rapid, viteza de răspuns și de lungă distanta de detectare.

3. Optimizat de control de inducție design de această lumină putem da seama că lumina este pornit atunci când oamenii vin, iar lumina este automat întârziată.Nu este nevoie să opriți comutatorul de economisire a energiei și fără griji, utilizatorii nu mai vă faceți griji despre dacă au uitat să stingi lumina și să se elibereze.

4. Lumină Built‑in dispozitiv de detectare, recunoaște în mod automat de zi și de noapte de stat, stare de așteptare automată în timpul zilei, simțind lumina pe timp de noapte, de economisire a energiei și de protecție a mediului.

5. Nu emite orice tip de radiatii, consumul de energie al aparatului este foarte mic, și este non‑contact, care poate proteja sănătatea oamenilor într-o mare măsură și pentru a evita infectia accidentala de germeni.

6. Umanizat aspectul de design, aspectul rafinat, la modă și ultra‑subțire.Structura rezonabil design, ascunse ingenios de fixare, fără șuruburi, în aparență, ușor de instalat.

7. O lampă este multi‑scop, și locul de desfășurare nu este limitat.Potrivit pentru dormitoare, camere copii, dulapuri, dulapuri, dulapuri, holuri, ateliere, subsoluri, garaje, scari, ulei de depozite, acoperisuri, usi, garaj intrări și în alte locuri.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Mișcare senzor de lumină

Material: aliaj de Aluminiu

Inducție Metoda: corpul Uman infraroșu inducție

Inducție de Control: Built-in senzor de lumină (photoresistor)

Distanta de detectare: în Termen de 3-5 metri

Senzor Unghi: în Termen de 120 de grade

LED cu durată de Viață: Mai mult de 50.000 de ore

Baterie Capacitate: 950mAH (built-in baterie livrate)

Numărul de LED-uri Margele Lampa: 32pcs

Inducție Timp: 15 secunde

Dimensiune: Aprox. 235 x 40 x 9 mm / 9.3 x 1.6 x 0,4 in

Lista De Pachete:

1 x Corp Uman Inducție Benzi cu Led-uri Lumina

2 x Adeziv

1 x Cablu de Date USB

1 x Instrucțiuni

Notă: 1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre Plata

Scrie un comentariu

       

Produse conexe