fbpx
Vedere spre Tampa! Apartament cu 2 camere, etaj 8, Racadau
Racadau, Brasov
De vanzare
€ 90000
Vedere spre Tampa! Apartament cu 2 camere, etaj 8, Racadau

Caracteristici

ID Proprietate: CP1357197
Apartament
Tipul proprietatii
1
Dormitoare
1
Bai

Garaj
60 mp
Suprafata

An

Descriere

Vedere spre Tampa! Apartament cu 2 camere, 60 mp, etaj 8, Racadau

La Casa Mea Imobiliare vă ofera la vânzare un apartament cu vedere spre Tampa, cu două camere decomandate, suprafata utila 60 mp, la etajul 8 al unui imobil de 8 niveluri, situat în apropierea complexului rezidențial Tâmpa Gardens, în cartierul Răcădău, având multiple puncte de interes în apropiere, precum: stații de autobuz, magazin alimentar, bănci, școli, grădinițe, la 10 minute de mall AFI Brașov.

Apartamentul este format din 2 camere și este împărțit astfel: 1 living, 1 dormitor, 1 bucătărie, 1 baie, 1 hol și un balcon de 9 mp care poate fi folosit ca și cameră de zi. Apartamentul are centrala termica proprie.

Blocul este anvelopat în 2017 atât exterior cât și pe bloc, nefiind probleme cu infiltrațiile sau cu frigul, folosindu-se doar materiale de calitate. Apartamentul are o vedere superbă asupra muntelui Tâmpa ce te încântă în orice anotimp si este orientat catre sud, fiind foarte luminos.

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, expertul nostru va sta, cu drag, la dispozitie.

Broker imobiliar: Roxana Jantea
Telefon: 0772 201 202

Daca sunteti interesat si de alte apartamente de vanzare in Brasov, puteti consulta oferta noastra accesand linkul de mai jos:

Apartamente de vanzare in Brasov

De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook: AICI

Sau pe Instagram: AICI

Utilitati

Locatie

×

Salutare!

Click mai jos si intra in legatura directa cu agentul nostru pe WhatsApp sau trimite-ne un mail la Sebastian.Gordan@lacasamea.ro

×