fbpx
Casa 7 camere, 310 mp utili, teren 513 mp, zona Tractorul
Zona Tractorul, Brasov
De vanzare
€ 296000
Casa 7 camere, 310 mp utili, teren 513 mp, zona Tractorul

Caracteristici

ID Proprietate: CP1335569
Casa
Tipul proprietatii
3
Dormitoare
2
Bai

Garaj
310 mp
Suprafata
2007
An

Descriere

La Casa Mea Imobiliare va propune spre vanzare o casa zona Tractorul, intr-o zona foarte buna, la 7 min distanta de mall Coresi/ Centrul Brasovului, in imediata vecinatate regasindu-se magazine, farmacii, gradinite, scoli, cabinete medicale, mijloace de transport in comun.
Casa a fost construita in anul 2007 si are o suprafata totala a terenului de 513 mp. Amprenta casei la sol este de 110mp (P+E+M) total: 310 mp utili, desfasurati astfel:
Parter: bucatarie si living (50mp), spatiu comercial (2 camere 50 mp + baie cu dus+ hol+receptie) 60 mp – cu acces stradal separat si gradina proprie. Spatiul comercial este separat de holul casei printr-o usa, dar se poate inchide si separa total. Terasa acoperita are aprox 40 mp.
Etaj: dormitor cu dressing (50mp), hol lung, balcon italian, si living mare cu loc de luat masa (50 mp), baie cu cada
Mansarda: 90 mp – un studio cu pereti din rigips ce asigura o separare confortabila, intre dormitor- living si bucatarie, baie cu cada si un balcon lung cu vedere spre Tampa.

Casa poate acomoda 3 familii sau 2 familii + afacerea familiei. In spatiul de la parter a functionat cabinet medical, centru de infrumusetare si se preteaza pentru diverse activitati comerciale. De-a lungul proprietatii sunt aprox 3 locuri de parcare, terenul aferent fiind folosit in baza unui drept de servitute.

Pentru informatii suplimentare sau programarea unei vizionari, expertul nostru va sta la dispozitie.

Broker imobiliar: Sebastian Gordan

Telefon: 0774 404 505

Utilitati

apa
curent
canalizare
gaz

Locatie

×

Salutare!

Click mai jos si intra in legatura directa cu agentul nostru pe WhatsApp sau trimite-ne un mail la Sebastian.Gordan@lacasamea.ro

×