fbpx
Case in Stupini, Brasov, 4 camere, 2 bai, cartier nou
Strada Barsei
De vanzare
€ 140000
Cartier nou de case in Stupini, Brasov

Caracteristici

ID Proprietate: CP1206138
Casa
Tipul proprietatii
3
Dormitoare
2
Bai

Garaj
106 mp
Suprafata
2021
An

Descriere

Case in Stupini, Brasov, 4 camere, 2 bai, cartier nou, suprafata utila 106 mp cu 440 mp teren

La Casa Mea Imobiliare va propune spre vanzare case in Stupini, livrare la cheie, totul nou.
Fiecare imobil beneficiaza de o suprafata de teren de 440 mp, iar suprafata construita este de 152 mp, pe un singur etaj, din care 28 mp de terasa si 106 mp de spatiu locuibil, compartimentat in 3 dormitoare, 2 bai, living si bucatarie.

Constructia este din caramida de 30 cm pusa pe lat, zidurile fiind foarte groase si casele calduroase.
Structura de rezistenta a imobilului este una clasica, fundatie continua de beton armat si un cuzinet central, zidarie portanta cu centuri de beton armat, iar acoperisul este realizat din lemn cu invelitoare de tabla metalica (Bilka). Structura este menita sa reziste seismelor conform standardelor actuale si prezinta un grad ridicat de siguranta.

S-a optat pentru acoperis cu un design modern si o invelitoare usoara pentru a nu ingreuna acoperisul, invelitoare ce are o durata de viata de cel putin 60 de ani si o garantie la decolorare si coroziune de 15 ani.
Din punct de vedere al transferului termic, termosistemul este format din polistiren de 10 cm si tamplarie termopan din profile Salamander cu 3 coli de sticla, pentru a avea costuri cu incalzirea cat mai mici.

Compartimentarile interioare sunt realizate din blocuri ceramice cu o grosime cuprinsa intre 30 cm la peretii ce necesita sa sustina corpuri suspendate de mobilier si 12,5 cm la ceilalti. S-a optat pentru blocurile ceramice in detrimentul gips-cartonului, pentru o izolatie atat termica dar si fonica superioara, ceea ce inseamna un confort sporit.

Sistemul de incalzire al casei este unul clasic cu calorifere incalzite de o centrala alimentata cu gaz. Casa se preda cu toate corpurile sanitare instalate, lasand la latitudinea clientului sa isi aleaga configurarea, locul amplasarii si tipul acestora.

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, expertul nostru va sta, cu drag, la dispozitie.

Broker imobiliar: Sebastian Gordan
Telefon: 0774 404 505

Daca sunteti interesat si de alte case de vanzare in Brasov, puteti consulta oferta noastra accesand linkul de mai jos:

Case de vanzare in Brasov

De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook: AICI

Sau pe Instagram: AICI

Utilitati

apa
curent
catv
Fosa septica
gaz

Locatie

×

Salutare!

Click mai jos si intra in legatura directa cu agentul nostru pe WhatsApp sau trimite-ne un mail la Sebastian.Gordan@lacasamea.ro

×