fbpx
Zâmbește, ești acasă !
Contactează-ne!

Proiectele noastre

Ați dori să locuiți într-un oraș mare, într-o zonă plină de liniște și natură, la 10 minute de centru, fără poluarea, aglomerația si zgomotul orașului?
Exact pentru dumneavoastră, La Casa Mea Imobiliare a demarat un concept nou, care de 2 ani se bucură de un enorm succes, chiar în Brașov.
Ne mandrim deja cu zeci de familii fericite, care locuiesc de peste un an in casele construite de noi, avem doua proiecte deja terminate si date in folosinta, iar din al treilea proiect mai avem doua case disponibile.

Vă oferim case la cheie, cu 106 mp utili plus terasă de 28 mp și teren de 440 mp, în cartierul Stupini, într-o zonă rezidențială nouă.

Casele sunt construite pe un singur nivel, au 4 camere (3 dormitoare și un living), două băi, o bucătărie luminoasă, o terasă cochetă și spații utile, toate așezate cu grijă pe o suprafața de 152 de mp construiti.

Pereții sunt din cărămidă Porotherm, cu grosime de 30 cm, cu izolație de polistiren de 10 cm și tâmplărie cu profile Salamander.

Acoperișul este Bilka și încălzirea este cu centrală pe gaze(inclusă în preț).

Special pentru dumeavoastră, vă personalizăm spațiul după preferințe. Astfel, vă puteți alege corpurile sanitare, mobilierul pentru baie, tipul de gresie sau faianță, și noi vi le montăm, toate în prețul anunțat, astfel că veți primi casa asa cum v-am promis, la cheie.

DEtalii proiect
Previous
Next

FINISAJE ȘI ECHIPAMENTE

  1. Finisaje și echipamente construcție cu destinația de locuință

a) Obiecte sanitare în valoare de maxim 2180 lei pentru baia dormitorului matrimonial si anume:

  • cadă 1200 lei
  •  baterie cadă+ dus 250 lei
  • lavoar + mască 450 lei
  • baterie lavoar 80 lei
  • vas wc suspendat 200 lei

 

b) Obiecte sanitare în valoare de maxim 1030 lei pentru baia de serviciu:

  • baterie duș 300 lei
  • lavoar + mască 450 lei
  • baterie lavoar 80 lei
  • vas wc suspendat 200 lei

– Izolația termică exterioară va fi de polistiren extrudat de 10 cm, conform proiectului;

– Hidroizolație;

– Profilul tâmplăriei de termopan va fi Salamander de culoare gri antracit la exterior și alb la interior, iar suprafața fitrată va avea 3 foi de sticlă;

– Prețul parchetului nu va depăși 50 lei/mp;

– Prețul gresiei și al faianței nu va depăși 50 lei/mp; gresia este aplicată pe pardoseală din băi, iar faianța este în suparafață de maxim 22 mp în baia dormitorului matrimonial și maxim 18 mp în baia de serviciu;

– Centrala termică de locuință va fi de minim 24 kW; detector de gaz

– Vopseaua lavabilă care se va aplica pe pereții interiori ai locuinței va fi de culoare albă;

– Ușile de interior nu vor depăși prețul de 500 lei/bucată;

2. Împrejmuirea terenului se va face cu gard din lemn cu fundație și elevație de beton pe trei laturi, și poartă metalică. Latura dintre proprietăți va fi din lemn cu stâlpi metalici cu pahare de beton.

prezentare Video

×

Salutare!

Click mai jos si intra in legatura directa cu agentul nostru pe WhatsApp sau trimite-ne un mail la Sebastian.Gordan@lacasamea.ro

×